Fog-Blog

Meglepetés ajándék!

Szeretnél valami személyeset, hasznosat, egyedit, vagy vicceset ajádékozni? Nincs elég időd, hogy körülnézz? Nincs kedved tülekedni, nem szereted a tömeget, de mégis olyan ajádékot szeretnél adni, amilyet eddig még soha nem adtál? Olyan dolgot, ami különleges, egyedi és igazi meglepi? Nincs ötleted, vagy ötleted van, de fantasztikus csomagolásban szeretnéd fa alá tenni a Te ajándékodat annak, akit nagyon szeretsz?

Nézz körül a Boxes for Dreams honlapján, vagy keresd rendelőnket! Nálunk a hasznos ajándék mellé tehetsz Te magad is olyan dolgot, amit csak szeretnél, de ránk is bízhatod az összeállítást! Ha elektromos fogkefével, vagy fogfehérítő fogkrémmel, szeretnél örömöt okozni, csak rajta, most itt a nagy lehetőség! Egy telefon, és mi összerakjuk a boxot, és át lehet venni, kész az ajándék a fa alá, biztosan mosolyt lehet csalni vele az arcokra!

Nézd meg a Boxes for Dreams honlapját! Tengersok eddig még nem látott ötletet meríthetsz az ünnepekre belőle!
Igazi kincsek, különlegesek és nagyon személyesek. Válaszhatsz bármilyen alkalomra, adhatod “csak úgy”, “csak Neked”, “csak most”, “lánykérésre”, esküvőre, “kispapának”, kisbaba születésére, tréfás meglepetésnek is akár. A box egy egyedi, csodálatos, “eddig ilyen még nem volt” csomagolás, az ötleted adhatjuk mi is, de lehet kívánság szerint is megtölteni. Nem kell hozzá róni a kilométereket, kerülgetni az embereket a tömegben, órákat eltölteni a tömött bevásárló központokban és még a csomag cipelésével sem kell fáradozni!

Ne habozz, lapozz! Egy kattintás és már tátva is marad a száj! Csodás és különleges dolgokból csemegézhetsz!
Ha kihagyod, lemaradsz a szépségekről!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával