Fog-Blog

Társkeresés a fogászatban

Ábrándos fejjel ülök a tükör előtt és arról elmélkedek, hogy egyedül vagyok a gondjaimmal, társra vágyom. Egy kellemes, segítő társra a jóban, a bajban, a gondjaim megoldásában. Hogyan válasszak a hatalmas kínálatból? A kinézete alapján? A „csomagolás” sokszor csalóka, megtévesztő. A belső tulajdonságok alapján döntsek? Ezeket az első találkozáskor még nem tudom megítélni pontosan. Kérjem ki a barátnőm véleményét? Nem biztos, hogy ő is ugyanolyan szempontok alapján döntene. Bízzak a megérzéseimben? Ebben a témában talán nem a legjobb megoldás lenne, néhányszor már csalatkoztam bennük. Mi lenne nekem a legjobb? Mik a kívánságaim? Mik a vágyaim, szükségleteim?

Társkeresés a fogászatban
Fontos, hogy legyen velem mindig, segítsen, ha problémám van, kellemes legyen és megbízható, a bajban mellettem álljon és támogasson, védjen, ha szükségem van rá, ápoljon, ha éppen kell, de óvjon meg, ha veszély leselkedik rám. Ki tudna nekem segíteni ebben a nehéz döntésben? Talán a fogorvosom? Igen! Ő tudja nekem megmondani pontosan, hogy milyen „társra„ vágyom a fogaim, a fogágyam, a szám egészségének, épségének megtartásában, betegségének gyógyításában, melyik szájápolási termék a legjobb számomra, hogy ne vesszek el a hatalmas kínálat tengerében. Nem érdemes a polcok előtt ácsorogva választani, mert a kínálat megtévesztő. Kérdezd meg bátran fogorvosod véleményét, hogy melyik fogkefe, fogkrém, öblögető, fogselyem és fogköztisztító a legjobb számodra! Ne dönts önállóan, mert nem biztos, hogy arra van szükséged, amit a kosaradba teszel.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával