2020

Fog-Blog

Vegyük komolyan a foghiányunkat!

Nem szabad egy vállrándítással elintézni a fogvesztést, hiszen amikor kiesik egy fog, a csontot érő stimuláció megszűnik. A csont adja az ajkak és az arc alakját, így a csontban bekövetkező térfogatcsökkenés a megjelenésünkben is változást okozhat. A foghiány miatt beesik az arc, ráncok keletkeznek, így akár több évvel is öregebbnek is tűnhetünk. A foghiány, ami nemcsak esztétikai probléma, hanem a megmaradt fogak elmozdulását, kiemelkedését okozza, amely miatt megváltozik a harapási formánk, az egyes fogaink túlterhelése következhet be, mely azok meglazulását, elvesztését vonhatja maga után.
fogvesztés fogpótlás
A megváltozott rágás miatt a rágóizmainkban is változást idéz elő, annak egyik oldali megerősödését, megvastagodását okozhatja, amely az arcunk deformitásában jelenik meg előbb vagy utóbb. Olyan sok következménye van akár egy fog elvesztésének és a hiány fennmaradásának, hogy nem érdemes kockáztatni. A fogpótlás ma már esztétikailag is és funkcionálisan is sokféleképpen kivitelezhető.
 
Az egyszerű kis klipszektől kezdve, a csodás porcelán koronákon, cirkon hidakon keresztül az implantációig rengeteg lehetőséget kínál. A száj egészsége az egész szervezet számára fontos. A fogágybetegségek összefüggésben állnak a különféle szívbetegségekkel, cukorbetegséggel, csontritkulással, tüdőbetegséggel és a más súlyos kórképekkel. Ne hagyjuk a foghiányt pótolatlanul! Később már sokkal nehezebb, vagy talán nem is lehet olyan esztétikai és jól használható fogpótlást készíteni, mint a fogeltávolítás gyógyulása után.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!