2020

Fog-Blog

Legújabb, legtrendibb kiegészítőnk: a mikroszkóp!

A fogorvos két legfontosabb munkaeszköze a keze és a szeme. Pontos tapintás, finom mozgások, ezek mind nagyon fontosak, de mit sem érnek a „tetthelyszín” részlet-gazdag, éles látása, megfigyelése nélkül. Ebben van segítségünkre a mikroszkóp, ami egy új dimenziót nyit meg a fogászatban. Nem tér el bármely más szakágban használt mikroszkóptól, sőt ezt a szerkezetet ajánlják például fül-orr-gégészek számára is. Többszörös nagyításban láthatjuk a fogakat, sokkal pontosabban, mint szabad szemmel. Olyan dolgokat megláthatunk, olyan dimenziókat megtapasztalhatunk, amiről korábban gondolni sem mertünk. Precízebb munkát adhatunk ki a kezeink közül, megmenthetünk eddig menthetetlennek vélt, kihúzásra ítélt fogakat. A kezelés folyamata egy képernyőn figyelhető, az asszisztensek e segítségével nyomon tudják követni az eseményeket és az orvos keze alá tudnak dolgozni. Pontos, összeszedett munkát követel meg a mikroszkóp, cserébe annyi előnyt nyújt, hogy minden fáradságot megér. mikroszkop a fogászatban Hogy a fogászaton belül mi mindenre használjuk a mikroszkópot? A teljesség igénye nélkül: • Teljes körű fogazati vizsgálatra, ugyanis a mikroszkóppal minden apró hiba, szuvasodás kiszűrhető. Sőt a kamera segítségével videó vagy kép felvétel készülhet, amit a páciensek megnézhetnek és az éves kontrollok során is sokkal jobban nyomon követhetők a fogak állapotai. • Panaszokat okozó fogaknál, ha az okot nem találjuk, mikroszkóppal megvizsgálva kiszűrhetjük az esetleges repedéseket, melyek szabad szemmel nem láthatók, viszont kellemetlenek lehetnek a páciens számára. • Gyökérkezelésre, hiszen a girbe-gurba vagy szám feletti gyökércsatornák sokkal jobban feltárhatók, kitisztíthatók és elláthatók. Sok esetben egészen a csatornák legaljáig lelátunk a mikroszkóppal. • Beletört gyökérkezelő műszerek eltávolítására, egyes gyökérkezelési hibák orvoslására. • Parodontológiai vizsgálatokra, a mély tasakok felmérésére és kezelésére, mely segítségével sokkal jobb eredmény érhető el a fog megtartását illetően. • Precizitást igénylő szájsebészeti vagy parodontológiai műtétekre. Aprólékos munkát tesz lehetővé, ezáltal a tökéletes sebgyógyulást segíti elő. • Minden egyéb fogászati kezelésnél hasznos, ahol fontos a precizitás. Betétek, koronák helyének kialakítása (csiszolás), vagy azok pontosságának ellenőrzése. Láthatjuk, mennyi esetben lehet segítségünkre ez a csodás szerkezet. Ne idegenkedjünk tőle, ne féljünk, mert csodás! Várunk mindenkit szeretettel, próbálja ki Ön is! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! Karácsonyi akciónk keretei között a hagyományos fogászati vizsgálat áráért kérheti extra szolgáltatásunkat, a teljes alsó-felső fogazat mikroszkópos vizsgálatát és lekamerázását, melyet adatbázisunkban később visszanézhet, vagy akár el is vihet.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!