2020

Fog-Blog

Amit a „blend-a-med” fehérítő fogkrémekről tudni érdemes!

A fehérítő fogkrémek kémiai fehérítést, mechanikai tisztítást és az új elszíneződések kialakulásának  megakadályozását végzik. A „blend-a-med” fogkrémek között vannak 1.fogszuvasodás elleni paszták,  2. összetett védelmet nyújtó és 3. fehérítő fogkrémek.  blend-a-med fogfehérítő fogkrémAz 1. csoportba tartozók dobozán az „anti-cavity” felírat található, a Healthy White nevű pasztában lévő kálcium és az ásványi anyagok beépülnek a fogzománcba, a Herbal Collection fogkrémben aktív fluorid és gyógynövénykivonatok teszik ugyanezt, a Mild Mint formulában lévő anyagok a fogzománcot erősítik a szuvasodással szemben. A 2. csoport egyik fogpasztája az Extra Fresh, kellemes ízű és a fogak, a fog tartószerkezete és a nyálkahártya számára is védelmet nyújt. A White feliratú fogkrém  védi a fogzománcot és kémiailag és mechanikusan is fehéríti a fogakat. A Mouthwash feliratú krém még szájvíz összetevővel is rendelkezik, így még nagyobb a védelemfaktor. A Herbal fogkrém gyógynövény tartalmú, ánizst, eukaliptuszt és borsmentát tartalmaz. Ezen paszták dobozán a Complete 7 felirat található. A 3D White  fogkrém erősen habzik, mikrorészecskéi felelősek a fehérítő hatásért. A Cool Water paszta  friss leheletet biztosít, mikrogranulátumokat tartalmaz, amely hatására mindhárom dimenzióban szép fehér fogakat kapunk használatával. Az Extra Mint Kiss fogkrém az előzőhöz képest még mentolosabb, így a friss lehelet hosszabb ideig fennmarad a fehérítő hatás mellett. Ezeken a fogkrémes dobozokon a 3DWhite felirat olvasható. A fehérítő fogkrémek alcsoportját képezik a prémium fehérítő paszták, ilyen a Glamorous White, amely a fogfehérítő hatás mellett hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen is. A Healthy Shine szintén védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, de fő profilja a fehérítés. Az Instant Pearl Glow természetes gyógynövénykivonatot tartalmaz, amely eltávolítja a felületi kisebb elszíneződéseket már rövid idő alatt is. Az Anti-Tobacco Fresh kifejezetten dohányosok számára lett kifejlesztve, de kiváló a sok kávét, teát fogyasztók számára is. Ezeken a dobozokon a 3DWhite Luxe felirat látható. Fontos tudni, hogy olyan fogazatnál, ahol a fognyakak már szabadon vannak, az íny lehúzódott a fogakról, kifejezetten nem ajánlott a fehérítő fogkrémeknek azon csoportja, amely mikrorészecskéket tartalmaz, mivel ezek fokozottabban koptatják a zománc nélküli, szabadon lévő területeken a fognyakakat és érzékennyé válhatnak a fogak. A fehérítő fogkrémekről is érdemes fogorvosunk véleményét kérni. A fogkrémek fehérítő hatása nem olyan intenzív, mint a rendelői fogfehérítés, de a kifehérített fogak színét tartósabbá teszik ezek a paszták.            

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!