2020

Fog-Blog

Tévhitek a fogorvosokról

Tévhitek a fogorvosokról 1. Minden fogorvosnak 32 egészséges foga van. 2. A fogorvos családja rendszeres fogászati ellenőrzés alatt áll. 3. A fogorvosnak nincs fogköve és soha nem is volt fogkő eltávolításban része. 4. A fogorvos „szadizmusát” külön képzésen sajátíthatja el az egyetemen. 5. A fogorvosok nem szeretik az édességet. Tévhitek a fogorvosokról 6. A fogorvos naponta 5x mos fogat, minden alkalommal használ fogköztisztító kefét és szájvizet. 7. Ha nem jársz kontroll vizsgálatra, a fogorvos kemény pillantására és dorgáló szavaira számíthatsz. 8. A fogorvos kedvenc kezelése a gyökérkezelés és a foghúzás. 9. A fogorvosnak nincs kivehető fogsora, de tudja, hogy mit érzel, ha a fogsor töri az ínyedet. 10. A fogorvosnak soha, semmire nem fáj a foga. 11. A fogorvosnak RTG szemei vannak, még a csontba is belelát. 12. A fogorvos minden kezelésnél könyökéig benne van a szádban. 13. Nincs olyan nagy száj, amely elég nagy lenne egy fogorvosnál a kezeléshez. 14. A fogorvos csak a fogat látja, azt embert nem, aki a fog „végén” van. 15. A fogorvos órákig képes fúrni egy fogat, de ő csak 2 percnek mondja ezt az időt. 16. Minden fogorvos elvárja, hogy tátott szájjal „felnézzünk” rá.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!