2020

Fog-Blog

Milyen homeopátiás szert használjak fogfájás esetén?

A homeopátia a világ minden részén elismert és alkalmazott gyógymód, amely a test saját regulációs-regenerációs képességére támaszkodik. A fogászatban is sokan szívesebben használják ezeket a szereket a gyógyszerk helyett, ehhez kívánunk segítséget nyújtani. Az Arnica csökkenti a nyomásra, ütögetésre jelentkező fájdalmat a fogban, a Belladonna a lyukas fog okozta lüktető, éles, éjjel is, nappal is fellépő fájdalmat enyhíti. Ha a fájdalom sugároz a fül felé, a rágófogak erősen szuvasak letöredezettek, napok óta fájnak, az Ignatia a segítség. A rágáskor érezhető fájdalmat, fogmosáskor tapasztalható ínyvérzést, a fogaktól elálló, gyulladt ínyfájdalmat a Carbo Vegetabilis enyhíti. A Rhus Toxicodendron különösen javallt, mikor a fájdalom hidegre, melegre jelentkezik, a fog mintha meghosszabbodott volna, a fogíny duzzadt, a fájdalom kisugárzik a szomszédos területekre is és éjjel fokozódik. Pulsatilla alkalmazható, ha a fog hidegre, nyomásra érzékeny, ha egyoldali fejfájást tapasztalunk kísérő tünetként. Természetesen a fogorvost fontos felkeresni fogpanaszok esetén, az említett szerek csak segítségül szolgálnak, nem helyettesítik a kezelést. Minden esetben kérje fogorvosa véleményét, tanácsát a fájdalomcsillapításhoz!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!