2020

Fog-Blog

Veszélyes sportot űzöl?

Az adrenalin termelődés közben gondoltál a fogaid épségére is? Szükséges lenne egy sport fogvédő, amely megóvja a fogakat a sérüléstől, de közben vidám színeivel még vonzóvá is tesz! A fogtechnikus által, egyedi lenyomat alapján készített színes fogvédők sportolás közben megakadályozzák a fogak törését, sérülését, védik az ütődéstől. Egyedi, magunk által megválasztott színösszeállítás szerint készíthető el, így két egyformával nem is találkozhatunk. Pontosan ül a fogsoron, szabad légzést biztosít használat közben, rövid idő alatt megszokható és még beszélni is lehet vele. Strapabíró, kényelmes, a fogak védelmét maximálisan szolgálja. Vastagságát a választott sport határozza meg, minél keményebb sportághoz kell, annál vastagabb az anyaga is. Gyere, válassz, alkoss, engedd szabadon fantáziád a színek világában. és nem bánod meg, fogaid védelme érdekében érdemes használnod fogvédőt!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!